Over Rowan Boele - www.zangles-breda.nl

Even kort voorstellen..

Zangeres en een echte muziekliefhebber: dat ben ik! Geboren op 13 februari 1992 in Dordrecht. Mijn liefde voor muziek zat er al vroeg in. Als klein meisje wist ik al dat ik op de planken wilde staan en zo begon het flink te kriebelen toen we op de basisschool gingen oefenen voor de groep 8 musical. Vanaf dat moment waren muziek en musical niet meer weg te denken uit mijn leven. Op de middelbare school heb ik met meerdere musicals meegedaan.

Ik koos ervoor om HBO Media en Entertainment Management te gaan studeren in plaats van iets met muziek of zingen. Maar de passie bleef en terwijl ik studeerde sloot ik mij aan bij een musicalstichting in Breda waarin ik in verschillende producties, diverse rollen speelde. Ook zocht ik naar extra projecten om te blijven zingen, waaronder een speciale “Nederlandse mogelijkheid” om diploma’s te halen aan de University of West London. 

rowan boele zangcoach
zangles in breda 3
zangles in breda 1
Rowan boele optreden

Omdat ik zelf ook wil blijven ontwikkelen besloot ik besloot ik de officiële opleiding Complete Vocal Technique te gaan volgen in Amsterdam. Hier heb ik mijn techniek naar een hoger niveau kunnen brengen. Ben je benieuwd naar de technieken die ik toepas? Dan zie ik je graag een keertje verschijnen! 

Wil je zangles gaan volgen, heb je een project waarbij je een zangcoach nodig hebt of zoek je zelf een zangeres? Samen kijk ik graag naar de mogelijkheden! Neem contact op via de contactpagina.