Zanglessen bij onze zangschool - Zangles-breda.nl

Een zangles bij Vocal Coach Lotte

Leuk dat je er over nadenkt om zangles te gaan volgen! In mijn eigen praktijk geef ik privé zanglessen en groepslessen. We gaan aan de slag met verschillende zangtechnieken en interpretatie.Tijdens een zangles hebben we 30 of 45 minuten lang de volledige aandacht voor elkaar, afhankelijk van jouw wensen. Tijdens deze lessen gaan we in op jouw stemgeluid, zangtechnieken, het gebruik van je longen tijdens het zingen etc. Als eerste zullen we je een aantal basistechnieken leren waarmee jouw stemgeluid al enorm versterkt/verbetert. Ook kan je tijdens deze lessen al je vragen stellen en persoonlijke voorkeuren uitspreken. Samen maken we er een geweldige ervaring van! 

Voor de tarieven verwijs ik je graag door naar de tarieven-pagina.  

zangles breda - lotte

Zangles voor kinderen

Kinderen en jongeren zijn ook zeer welkom!!! Kom alleen of neem een vriend/vriendinnetje mee. Samen zangles kan goed werken! Kies je eigen liedjes en laten we samen je talenten onderzoeken. We springen, zingen tegen een muur, staan op één been, gooien een bal over, doen soms een beetje gek, ohja, je leert ook nog goed je stem ontwikkelen 🙂

Ik ben mede-dirigent van het Stedelijk Jeugdkoor Breda dat een meerstemmige zangopleiding biedt met verschillende niveaugroepen en het geeft me veel energie om met jongeren te werken! http://www.stedelijkjeugdkoorbreda.nl –> voor meer info over het Stedelijk Jeugdkoor. 

Gevorderde zangles

Ben je een verder gevorderde zanger/zangster en ben je op zoek naar een Vocal Coach om je stem verder te finetunen? Ook dan kan je bij mij terecht! Ik help naast beginnende zangers ook met regelmaat professionele zangers om meer uit hun stem te halen. Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Laat een berichtje achter op de contactpagina en ik kom er zo snel mogelijk op terug!

Proefles aanvragen

Wil je graag de sfeer ervaren en meemaken hoe het is om zangles te volgen? Doe dan een proefles tegen een gereduceerd tarief van €15,- en maak kennis met de gezellige sfeer van mijn zanglessen! Je zal tijdens deze les je eerste stem- en zangoefeningen doen en voelen wat voor positieve gevoelens een zangles kan opwekken.