zangles breda student
zangles breda student 2
zangles breda student 3

Privé zangles

Vind je het nog eng om in groepen te zingen, dan is een privéles voor jou de ideale oplossing. Tijdens onze privélessen hebben we 45 minuten lang de volledige aandacht voor elkaar. Tijdens deze lessen gaan we in op jouw stemgeluid, zangtechnieken, het gebruik van je longen tijdens het zingen etc. Als eerste zullen we je een aantal basistechnieken leren waarmee jouw stemgeluid al enorm versterkt/verbetert. Ook kan je tijdens deze lessen al je vragen stellen en persoonlijke voorkeuren uitspreken. Samen maken we er een geweldige ervaring van! 

Een privéles duurt 45 minuten en begint vanaf €40,-. 

Zangles in groepsvorm

Het is ook mogelijk om zangles in groepsvorm te doen. Deze lessen zijn iets goedkoper dan de privélessen omdat er iets minder één op één aandacht is. Echter brengt het ook enorm veel voordelen mee om de groepsles te volgen. Zo voel je je bijvoorbeeld sneller op je gemak wanneer je voor meerdere personen zingt, krijg je ervaringen en tips mee van andere zangers en leer je nieuwe mensen kennen die net zoals jij veel passie hebben voor zang. 

Een groepsles duurt 60 minuten en kost €30,-. 

Gevorderde zangles

Ben je een verder gevorderde zanger/zangster en ben je op zoek naar een zangschool om je stem verder te finetunen? Ook dan kan je bij ons terecht! Wij helpen naast beginnende zangers ook met regelmaat professionele zangers om meer uit hun stem te halen. Je kan als gevorderde zanger kiezen voor privéles maar uiteraard ook voor zangles in groepsvorm. 

Proefles aanvragen

Wil je graag onze sfeer ervaren en meemaken hoe het is om zangles te volgen? Doe dan een proefles tegen een gereduceerd tarief van €30,- en maak kennis met een van onze zangcoaches. Je zal tijdens deze les je eerste stem- en zangoefeningen doen en voelen wat voor positieve gevoelens een zangles kan opwekken!