Zanglessen bij onze zangschool - Zangles-breda.nl

Een zangles bij Vocal Coach Rowan Boele

Leuk dat je er over nadenkt om zangles te gaan volgen! Bij mij thuis geef ik privé zanglessen. We gaan aan de slag met verschillende zangtechnieken en interpretatie.Tijdens een zangles hebben we 30 minuten lang de volledige aandacht voor elkaar. Tijdens deze lessen gaan we in op jouw stemgeluid, zangtechnieken, het gebruik van je longen tijdens het zingen etc. Als eerste zullen we je een aantal basistechnieken leren waarmee jouw stemgeluid al enorm versterkt/verbetert. Ook kan je tijdens deze lessen al je vragen stellen en persoonlijke voorkeuren uitspreken. Samen maken we er een geweldige ervaring van! 

Een zangles bij mij duurt 30 minuten. Voor de tarieven verwijs ik je graag door naar de tarieven-pagina.  

Zangles voor kinderen

Ik geef ook zangles speciaal voor kinderen. Heel veel kinderen vinden het heerlijk om te zingen. Vaak zeggen kinderen op jonge leeftijd dan ook dat ze graag zanger of zangeres willen worden. Ik help ze daar graag bij! Of ze nu ook daadwerkelijk zanger(es) worden dat maakt me niet zoveel uit, als ze hun passie maar uiten!

Ik begin op een veilige en rustige manier met mijn zangles zodat ze op een speelse manier, zonder spanning, leren hun stemgeluid te uiten. 

Gevorderde zangles

Ben je een verder gevorderde zanger/zangster en ben je op zoek naar een Vocal Coach om je stem verder te finetunen? Ook dan kan je bij mij terecht! Ik help naast beginnende zangers ook met regelmaat professionele zangers om meer uit hun stem te halen. Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Laat een berichtje achter op de contactpagina en ik kom er zo snel mogelijk op terug!

Proefles aanvragen

Wil je graag onze sfeer ervaren en meemaken hoe het is om zangles te volgen? Doe dan een proefles tegen een gereduceerd tarief van €15,- en maak kennis met de gezellige sfeer van mijn zanglessen! Je zal tijdens deze les je eerste stem- en zangoefeningen doen en voelen wat voor positieve gevoelens een zangles kan opwekken.